mandag 8. november 2010

Hytte, cowboy- og indianerfest og Luca 3 år

Siden sist jeg var her inne har vi vært en tur på hytta, vært cowboyer i 30års lag og feira at Luca
ble 3 år! Lille store gutten vår som akkurat kom til verden har allerede blitt 3 år?!?

På hytta var det dugnad. Det kom mange mange lass med jord og singel som skulle trilles og fåes utover før vinteren kommer.
Gutta og jeg dro til hytta mandag for å være der med mormor siden hun hadde høstferie. Været var fint, og innimellom litt jobbing ble det også tid til kos. Helga kom og da kom Geir med familie, og Thomas og Per Erik.

Utsikten fra verandaen

Luca sitter i mini lastetralla

                                                  Og Eliah henger på ryggen min

                                                   Mannen min som kan alt



Rebecca ble 30 år i oktober og hadde samla sammen til cowboy- og indianerfest. Vi fikk på oss cowboyutstyr, og dro til Oslo. Mormor kom hele veien fra Elverum for å sitte barnevakt og vi hadde booka rom på hotel. Mmmm en hel natt alene uten å våkne og kunne sove lenge!! Trudde vi... begge våkna tidlig og slet med å sove videre... Men vi kosa oss og fikk nyte en god tapaslunsj på Delikatessen på løkka uten barn! Festen var også bra med god mat, livat gjeng og vin vin vin!

                                                       Bursdagsjenta og meg

                                                 To cowboyer og en indianer


Lørdag 30.okt ble Luca 3 år. Han kom inn til oss ca kl 7 og da gikk jeg ned for å ordne litt. Han og Eliah satt i senga vår da vi kom inn med gave, kake, saft og sang bursdagssangen. Han ble veldig overraska og glad! Det beste av alt var nok gaven. Og at han fikk blå muffins på senga. 
Vi dro til hoppeloppeland sammen med Stine&Synne og Anette, Asbjørn, Maja&Iver og Britt, Maja&Mina og Linn, Ørjan&Alexandra. Var der et par timer før vi spiste pizza på Dollys. Etter dro vi hjem med Britt&jentene og Linn&fam.
Søndagen var det bursdagsfeiring med masse mat, kaker og familie!












I helga som var var vi og feira at Mikael ble 30 år, så nå har vi vært ute og rørt oss uten unger to helger på kort tid!! 

Eliah er allerede oppe på alle 4, og har nok veldig lyst til å komme seg av gårde. Ellers så er han like blid og fornøyd. Han fikk eget rom da vi kom hjem fra hytta, og jeg tror han trives der inne. Han sovner veldig fort på kvelden. Våkner fremdeles noen ganger på natta, men sovner stort sett når han får smokken. 

Luca har begynt på turning. Hver mandag er det turn oppe i gymsalen på skola, så da tusler han og jeg opp dit. Det tar nok litt tid før han blir trygg på alt de gjør, men det virker som han synes det er gøy.  



Oppe på alle fire og snart klar for å utforske verden litt mer!

2 kommentarer:

яιтα ємιℓιє ㋡ sa...

Gratulerer så mye til Luca! Du må hilse han!! :D Og så tøffe blåe muffins og flott sjørøverskip! Tror nok han var stolt og koste seg på dagen sin! Er så hyggelig å kunne se hvordan det går med gogutten og familien deres. :)

Anonym sa...

Wow, for en kake! Flink du! Ellers mange fine bilder (spesielt det av oss-host) og artige opplevelser. Jammen har det vært mye æksjen hos dere i det siste. Må sees snart igjen! Bare du og jeg kanskje... anetteklem :)