fredag 18. mars 2011

Hjemme igjen...

....og vil tilbake....Har hatt en kjempetur! 4 uker føltes lenge før vi dro, men vips så var vi hjemme igjen! Til en diiger bunke med regninger... Ellers så var det godt å komme hjem etter en lang flytur. Den gikk mye bedre enn forventa da begge gutta sov nesten hele veien og vi også fikk oss litt søvn.

De siste dagene våre i Thailand var vi på en strand i Phuket som heter Bangtao. Den ligger ca 3o min fra flyplassen. Bodde på Sunving resort og hadde det helt topp! Første dagen vår der møtte vi en utrolig koselig familie fra Oslo. Det var mamma Caroline, pappa Morten, Mathilda på 5,5 år og Simon på 3,5 år. Mathilda, Simon og Luca kom veldig godt overens og hadde det moro de siste dagene våre i Thailand. De dansa, showa, bada og spiste is! Det var en fantastisk familie som vi håper å møte igjen! (Skulle gjerne møtt dere tidligere på turen vår!! Kos dere videre!!)

Skal skrive mer og legge inn bilder i løpet av helga. Akkurat nå fungerer verken kroppen eller hjernen til annet enn det jeg MÅ gjøre her i hjemmet... Litt søvn så blir alt bedre :o)

Ingen kommentarer: